MILZU_produkti-1-speks

MILZU! RUDZU SPĒKS

 

Sastāvs:
milti (rudzu milti 56%, auzu milti 16%), cukura sīrups, cukurs, kakao pulveris ar samazinātu tauku saturu 4%, kakao pulveris 2%, jūras sāls.

 

  • pārslas no rudzu un auzu miltiem, kas organismu bagātīgi nodrošina ar šķiedrvielām
  • pievienots kakao pulveris
  • tikai dabīgas izejvielas – nesatur  E vielas, krāsvielas un ģenētiski modificētus organismus
  • bagātīgi nodrošina organismu ar šķiedrvielām
  • satur dabīgus B grupas vitamīnus. B grupas vitamīniem ir būtiska nozīme vielmaiņas procesos, un tie  stabilizē nervu sistēmas darbību
  • satur tādas minerālvielas kā dzelzi, fosforu, cinku, magniju un kāliju
  • netiek pievienotas taukvielas
  • vegāniem draudzīgas pārslas
  • vislabāk garšos, glabātas sausā un vēsā vietā

 

 

RUDZI

Augstvērtīgi BIO rudzu milti – bagātīgs bioloģiski aktīvo vielu sastāvs, atšķirībā no citiem graudaugiem satur ievērojami vairāk šķiedrvielas un E vitamīnus.

 

Pozitīvās rudzu īpašības:

  • rada sāta sajūtu, pateicoties nešķīstošajām šķiedrvielām
  • palīdz ātrāk vadīt barību cauri gremošanas traktam
  • samazina žults skābju izdalīšanos
  • palīdz izvadīt no organisma toksīnus, tādējādi samazina resnās zarnas vēža risku
  • samazina otrā tipa diabēta risku, jo rudzos ir ļoti augsts magnija un mangāna saturs
  • samazina holesterīna līmeni, mazina sirds un asinsvadu slimību saslimšanas risku, jo tiem ir zems glikemiskais indekss (GI)
MILZU_produkti-2-prats

MILZU! RUDZU PRĀTS

 

Sastāvs:
milti (rudzu milti 56%, auzu milti 16%), cukura sīrups, cukurs, kakao pulveris ar samazinātu tauku saturu 4%, kakao pulveris 2%, jūras sāls.

 

  • pārslas no rudzu un auzu miltiem, kas organismu bagātīgi nodrošina ar šķiedrvielām
  • pievienots kakao pulveris
  • tikai dabīgas izejvielas – nesatur  E vielas, krāsvielas un ģenētiski modificētus organismus
  • bagātīgi nodrošina organismu ar šķiedrvielām
  • satur dabīgus B grupas vitamīnus. B grupas vitamīniem ir būtiska nozīme vielmaiņas procesos, un tie  stabilizē nervu sistēmas darbību
  • satur tādas minerālvielas kā dzelzi, fosforu, cinku, magniju un kāliju
  • netiek pievienotas taukvielas
  • vegāniem draudzīgas pārslas
  • vislabāk garšos, glabātas sausā un vēsā vietā

 

 

RUDZI

Augstvērtīgi BIO rudzu milti – bagātīgs bioloģiski aktīvo vielu sastāvs, atšķirībā no citiem graudaugiem satur ievērojami vairāk šķiedrvielas un E vitamīnus.

 

Pozitīvās rudzu īpašības:

  • rada sāta sajūtu, pateicoties nešķīstošajām šķiedrvielām
  • palīdz ātrāk vadīt barību cauri gremošanas traktam
  • samazina žults skābju izdalīšanos
  • palīdz izvadīt no organisma toksīnus, tādējādi samazina resnās zarnas vēža risku
  • samazina otrā tipa diabēta risku, jo rudzos ir ļoti augsts magnija un mangāna saturs
  • samazina holesterīna līmeni, mazina sirds un asinsvadu slimību saslimšanas risku, jo tiem ir zems glikemiskais indekss (GI)
MILZU_produkti-3-veiklums

MILZU! RUDZU VEIKLUMS

 

Sastāvs:
milti (rudzu milti 64%, auzu milti 18%), cukura sīrups, cukurs, medus 1%, kanēlis, jūras sāls.

 

  • pārslas no rudzu un auzu miltiem, kas organismu bagātīgi nodrošina ar šķiedrvielām
  • pievienots medus, kurš iegūts Latvijā, Gaujas nacionālā parka teritorijā
  • tikai dabīgas izejvielas – nesatur  E vielas, krāsvielas un ģenētiski modificētus organismus
  • bagātīgi nodrošina organismu ar šķiedrvielām
  • satur dabīgus B grupas vitamīnus. B grupas vitamīniem ir būtiska nozīme vielmaiņas procesos, un tie  stabilizē nervu sistēmas darbību
  • satur tādas minerālvielas kā dzelzi, fosforu, cinku, magniju un kāliju
  • netiek pievienotas taukvielas
  • veģetāriešiem draudzīgas pārslas
  • vislabāk garšos, glabātas sausā un vēsā vietā

 

 

RUDZI

Augstvērtīgi BIO rudzu milti – bagātīgs bioloģiski aktīvo vielu sastāvs, atšķirībā no citiem graudaugiem satur ievērojami vairāk šķiedrvielas un E vitamīnus.

 

Pozitīvās rudzu īpašības:

  • rada sāta sajūtu, pateicoties nešķīstošajām šķiedrvielām
  • palīdz ātrāk vadīt barību cauri gremošanas traktam
  • samazina žults skābju izdalīšanos
  • palīdz izvadīt no organisma toksīnus, tādējādi samazina resnās zarnas vēža risku
  • samazina otrā tipa diabēta risku, jo rudzos ir ļoti augsts magnija un mangāna saturs
  • samazina holesterīna līmeni, mazina sirds un asinsvadu slimību saslimšanas risku, jo tiem ir zems glikemiskais indekss (GI)
MILZU_produkti-4-prieks

MILZU! RUDZU PRIEKS

 

Sastāvs:
milti (rudzu milti 64%, auzu milti 18%), cukura sīrups, cukurs, medus 1%, kanēlis, jūras sāls.

 

  • pārslas no rudzu un auzu miltiem, kas organismu bagātīgi nodrošina ar šķiedrvielām
  • pievienots medus, kurš iegūts Latvijā, Gaujas nacionālā parka teritorijāsatur nešķīstošās un šķīstošās šķiedrvielas, kas ir vajadzīgas cilvēka organisma pilnvērtīgai funkcionēšanai
  • tikai dabīgas izejvielas – nesatur  E vielas, krāsvielas un ģenētiski modificētus organismus
  • bagātīgi nodrošina organismu ar šķiedrvielām
  • satur dabīgus B grupas vitamīnus. B grupas vitamīniem ir būtiska nozīme vielmaiņas procesos, un tie  stabilizē nervu sistēmas darbību
  • satur tādas minerālvielas kā dzelzi, fosforu, cinku, magniju un kāliju
  • netiek pievienotas taukvielas
  • veģetāriešiem draudzīgas pārslas
  • vislabāk garšos, glabātas sausā un vēsā vietā

 

 

RUDZI

Augstvērtīgi BIO rudzu milti – bagātīgs bioloģiski aktīvo vielu sastāvs, atšķirībā no citiem graudaugiem satur ievērojami vairāk šķiedrvielas un E vitamīnus.

 

Pozitīvās rudzu īpašības:

  • rada sāta sajūtu, pateicoties nešķīstošajām šķiedrvielām
  • palīdz ātrāk vadīt barību cauri gremošanas traktam
  • samazina žults skābju izdalīšanos
  • palīdz izvadīt no organisma toksīnus, tādējādi samazina resnās zarnas vēža risku
  • samazina otrā tipa diabēta risku, jo rudzos ir ļoti augsts magnija un mangāna saturs
  • samazina holesterīna līmeni, mazina sirds un asinsvadu slimību saslimšanas risku, jo tiem ir zems glikemiskais indekss (GI)