MILZU_produkti_3-1_tiras

MILZU! BIO RUDZU TĪRĀS PĀRSLAS

 

Pavisam tīrs sastāvs:
BIO milti (BIO rudzu milti 79%, BIO auzu milti 20%), jūras sāls.

 

  • pārslas no BIO rudzu un BIO auzu miltiem, kuri iegūti bioloģiski sertificētās saimniecībās
  • netiek pievienots cukurs, satur tikai dabīgas izcelsmes cukuru
  • tikai dabīgas izejvielas – nesatur  E vielas, krāsvielas un ģenētiski modificētus organismus
  • bagātīgi nodrošina organismu ar šķiedrvielām
  • satur dabīgus B un E vitamīnus, kas saglabājas ražošanas procesā
  • satur tādas minerālvielas kā dzelzi, fosforu, cinku, magniju un kāliju
  • netiek pievienotas taukvielas
  • vegāniem draudzīgas pārslas
  • vislabāk garšos, glabātas sausā un vēsā vietā
  • kas vēl? Tas arī viss. Pavisam tīras pārslas.

 

 

RUDZI

Augstvērtīgi BIO rudzu milti – bagātīgs bioloģiski aktīvo vielu sastāvs, atšķirībā no citiem graudaugiem satur ievērojami vairāk šķiedrvielas un E vitamīnus.

 

Pozitīvās rudzu īpašības:

  • rada sāta sajūtu, pateicoties nešķīstošajām šķiedrvielām
  • palīdz ātrāk vadīt barību cauri gremošanas traktam
  • samazina žults skābju izdalīšanos
  • palīdz izvadīt no organisma toksīnus, tādējādi samazina resnās zarnas vēža risku
  • samazina otrā tipa diabēta risku, jo rudzos ir ļoti augsts magnija un mangāna saturs
  • samazina holesterīna līmeni, mazina sirds un asinsvadu slimību saslimšanas risku, jo tiem ir zems glikemiskais indekss (GI)
MILZU_produkti_3-2_medus

MILZU! BIO RUDZU PĀRSLAS AR MEDU

 

Sastāvs:
BIO milti (BIO rudzu milti 66%, BIO auzu milti 17%), BIO cukura sīrups, BIO cukurs, BIO medus 1%, jūras sāls.

 

  • pārslas no BIO rudzu un BIO auzu miltiem, kuri iegūti bioloģiski sertificētās saimniecībās
  • pievienots medus, kurš iegūts Latvijā, Gaujas nacionālā parka teritorijā
  • tikai dabīgas izejvielas – nesatur  E vielas, krāsvielas un ģenētiski modificētus organismus
  • bagātīgi nodrošina organismu ar šķiedrvielām
  • satur dabīgus B un E vitamīnus, kas saglabājas ražošanas procesā
  • satur tādas minerālvielas kā dzelzi, fosforu, cinku, magniju un kāliju
  • netiek pievienotas taukvielas
  • veģetāriešiem draudzīgas pārslas
  • vislabāk garšos, glabātas sausā un vēsā vietā

 

RUDZI

Augstvērtīgi BIO rudzu milti – bagātīgs bioloģiski aktīvo vielu sastāvs, atšķirībā no citiem graudaugiem satur ievērojami vairāk šķiedrvielas un E vitamīnus.

Pozitīvās rudzu īpašības:

  • rada sāta sajūtu, pateicoties nešķīstošajām šķiedrvielām
  • palīdz ātrāk vadīt barību cauri gremošanas traktam
  • samazina žults skābju izdalīšanos
  • palīdz izvadīt no organisma toksīnus, tādējādi samazina resnās zarnas vēža risku
  • samazina otrā tipa diabēta risku, jo rudzos ir ļoti augsts magnija un mangāna saturs
  • samazina holesterīna līmeni, mazina sirds un asinsvadu slimību saslimšanas risku, jo tiem ir zems glikemiskais indekss (GI)
MILZU_produkti_3-3_prats

MILZU! BIO RUDZU PRĀTS

 

Sastāvs:
BIO milti (BIO rudzu milti 62%, BIO auzu milti 16%), BIO cukura sīrups, BIO cukurs, BIO medus 1,2%, jūras sāls.

 

  • pārslas no BIO rudzu un BIO auzu miltiem, kuri iegūti bioloģiski sertificētās saimniecībās
  • pievienots medus, kurš iegūts Latvijā, Gaujas nacionālā parka teritorijā
  • tikai dabīgas izejvielas – nesatur  E vielas, krāsvielas un ģenētiski modificētus organismus
  • bagātīgi nodrošina organismu ar šķiedrvielām
  • satur dabīgus B un E vitamīnus, kas saglabājas ražošanas procesā
  • satur tādas minerālvielas kā dzelzi, fosforu, cinku, magniju un kāliju
  • netiek pievienotas taukvielas
  • veģetāriešiem draudzīgas pārslas
  • vislabāk garšos, glabātas sausā un vēsā vietā

 

 

RUDZI

Augstvērtīgi BIO rudzu milti – bagātīgs bioloģiski aktīvo vielu sastāvs, atšķirībā no citiem graudaugiem satur ievērojami vairāk šķiedrvielas un E vitamīnus.

 

Pozitīvās rudzu īpašības:

  • rada sāta sajūtu, pateicoties nešķīstošajām šķiedrvielām
  • palīdz ātrāk vadīt barību cauri gremošanas traktam
  • samazina žults skābju izdalīšanos
  • palīdz izvadīt no organisma toksīnus, tādējādi samazina resnās zarnas vēža risku
  • samazina otrā tipa diabēta risku, jo rudzos ir ļoti augsts magnija un mangāna saturs
  • samazina holesterīna līmeni, mazina sirds un asinsvadu slimību saslimšanas risku, jo tiem ir zems glikemiskais indekss (GI)
MILZU_produkti_3-4_veiklums

MILZU!  BIO RUDZU VEIKLUMS

 

Sastāvs:
BIO milti (BIO rudzu milti 58%, BIO auzu milti 15%), BIO cukura sīrups, BIO cukurs, BIO kakao pulveris ar samazinātu tauku saturu 6,9%, jūras sāls.

 

  • pārslas no BIO rudzu un BIO auzu miltiem, kuri iegūti bioloģiski sertificētās saimniecībās
  • pievienots kakao pulveris
  • tikai dabīgas izejvielas – nesatur  E vielas, krāsvielas un ģenētiski modificētus organismus
  • bagātīgi nodrošina organismu ar šķiedrvielām
  • satur dabīgus B un E vitamīnus, kas saglabājas ražošanas procesā
  • satur tādas minerālvielas kā dzelzi, fosforu, cinku, magniju un kāliju
  • netiek pievienotas taukvielas
  • vegāniem draudzīgas pārslas
  • vislabāk garšos, glabātas sausā un vēsā vietā

 

 

RUDZI

Augstvērtīgi BIO rudzu milti – bagātīgs bioloģiski aktīvo vielu sastāvs, atšķirībā no citiem graudaugiem satur ievērojami vairāk šķiedrvielas un E vitamīnus.

 

Pozitīvās rudzu īpašības:

  • rada sāta sajūtu, pateicoties nešķīstošajām šķiedrvielām
  • palīdz ātrāk vadīt barību cauri gremošanas traktam
  • samazina žults skābju izdalīšanos
  • palīdz izvadīt no organisma toksīnus, tādējādi samazina resnās zarnas vēža risku
  • samazina otrā tipa diabēta risku, jo rudzos ir ļoti augsts magnija un mangāna saturs
  • samazina holesterīna līmeni, mazina sirds un asinsvadu slimību saslimšanas risku, jo tiem ir zems glikemiskais indekss (GI)