MILZU! | PRODUKTI PIEAUGUŠAJIEM
MILZU! pārslas
MILZU! pārslas
22023
page,page-id-22023,page-template-default,custom-background,,qode-theme-ver-5.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
MILZU_produkti-5-dzervenes

MILZU! RUDZU PĀRSLAS AR DZĒRVENĒM

 

Sastāvs:
milti (rudzu milti 66%, auzu milti 17%), cukura sīrups, cukurs, kaltētas maltas dzērvenes 2%, jūras sāls.

 

  • pārslas no rudzu un auzu miltiem, kas organismu bagātīgi nodrošina ar šķiedrvielām
  • pievienotas kaltētas maltas dzērvenes
  • tikai dabīgas izejvielas – nesatur  E vielas, krāsvielas un ģenētiski modificētus organismus
  • bagātīgi nodrošina organismu ar šķiedrvielām
  • satur dabīgus B grupas vitamīnus. B grupas vitamīniem ir būtiska nozīme vielmaiņas procesos, un tie  stabilizē nervu sistēmas darbību
  • satur tādas minerālvielas kā dzelzi, fosforu, cinku, magniju un kāliju
  • netiek pievienotas taukvielas
  • vegāniem draudzīgas pārslas
  • vislabāk garšos, glabātas sausā un vēsā vietā

 

 

RUDZI

Augstvērtīgi BIO rudzu milti – bagātīgs bioloģiski aktīvo vielu sastāvs, atšķirībā no citiem graudaugiem satur ievērojami vairāk šķiedrvielas un E vitamīnus.

 

Pozitīvās rudzu īpašības:

  • rada sāta sajūtu, pateicoties nešķīstošajām šķiedrvielām
  • palīdz ātrāk vadīt barību cauri gremošanas traktam
  • samazina žults skābju izdalīšanos
  • palīdz izvadīt no organisma toksīnus, tādējādi samazina resnās zarnas vēža risku
  • samazina otrā tipa diabēta risku, jo rudzos ir ļoti augsts magnija un mangāna saturs
  • samazina holesterīna līmeni, mazina sirds un asinsvadu slimību saslimšanas risku, jo tiem ir zems glikemiskais indekss (GI)

 

 

AUZAS

Augstvērtīgi rupjie milti, bagāti ar šķiedrvielām (t.sk., viegli šķīstošo β-glikānu), to tauku sastāvā lielāko īpatsvaru veido nepiesātinātās taukskābes.

 

Pozitīvās īpašības:

  • auzās esošās šķiedrvielas labvēlīgi ietekmē gremošanas procesu, nodrošina ilgstošu sāta sajūtu, neļauj uzsūkties holesterīnam,
  • palēnina cukuru un tauku uzsūkšanos, tādējādi mazinot risku saslimt ar cukura diabētu,
  • vērtīgās taukskābes, E vitamīns un citas bioloģiski aktīvās vielas palīdz attīrīt cilvēka organismu, atjaunojot bojātās gļotādas,
  • pazemina cukura līmeni,
  • nostiprina imūnsistēmu.

 

 

DZĒRVENES

Kalpo kā dabiskais antioksidants un prebiotiķis, satur bioloģiski aktīvu vielu antociānu, kā arī dažādas organiskās skābes, pektīnvielas, kāliju, dzelzi, kalciju, magniju un dažādus vitamīnus.

 

Pozitīvās īpašības:

  • pozitīvi ietekmē kuņģa-zarnu trakta darbību,
  • labvēlīgi ietekmē sirds un asinsvadu sistēmas darbību,
  • labvēlīgi iedarbojas uz mutes gļotādu un smaganām,
  • veicina gremošanas traktā esošo labo baktēriju attīstību,
  • samazina sliktā (zema blīvuma lipoproteīnu), paaugstina labā (augsta blīvuma lipoproteīnu) holesterīna līmeni asinīs.
MILZU_produkti-6-smiltserkski

MILZU! RUDZU PĀRSLAS AR SMILTSĒRKŠĶIEM

 

Sastāvs:
milti (rudzu milti 65%, auzu milti 16%), cukura sīrups, cukurs, kaltētas maltas smiltsērkšķu ogas 2%, jūras sāls.

 

  • pārslas no rudzu un auzu miltiem, kas organismu bagātīgi nodrošina ar šķiedrvielām
  • pievienotas kaltētas maltas smiltsērkšķu ogas
  • tikai dabīgas izejvielas – nesatur  E vielas, krāsvielas un ģenētiski modificētus organismus
  • bagātīgi nodrošina organismu ar šķiedrvielām
  • satur dabīgus B grupas vitamīnus. B grupas vitamīniem ir būtiska nozīme vielmaiņas procesos, un tie  stabilizē nervu sistēmas darbību
  • satur tādas minerālvielas kā dzelzi, fosforu, cinku, magniju un kāliju
  • netiek pievienotas taukvielas
  • vegāniem draudzīgas pārslas
  • vislabāk garšos, glabātas sausā un vēsā vietā

 

RUDZI

Augstvērtīgi BIO rudzu milti – bagātīgs bioloģiski aktīvo vielu sastāvs, atšķirībā no citiem graudaugiem satur ievērojami vairāk šķiedrvielas un E vitamīnus.

Pozitīvās rudzu īpašības:

  • rada sāta sajūtu, pateicoties nešķīstošajām šķiedrvielām
  • palīdz ātrāk vadīt barību cauri gremošanas traktam
  • samazina žults skābju izdalīšanos
  • palīdz izvadīt no organisma toksīnus, tādējādi samazina resnās zarnas vēža risku
  • samazina otrā tipa diabēta risku, jo rudzos ir ļoti augsts magnija un mangāna saturs
  • samazina holesterīna līmeni, mazina sirds un asinsvadu slimību saslimšanas risku, jo tiem ir zems glikemiskais indekss (GI)

 

 

AUZAS

Augstvērtīgi rupjie milti, bagāti ar šķiedrvielām (t.sk., viegli šķīstošo β-glikānu), to tauku sastāvā lielāko īpatsvaru veido nepiesātinātās taukskābes.

 

Pozitīvās īpašības:

  • auzās esošās šķiedrvielas labvēlīgi ietekmē gremošanas procesu, nodrošina ilgstošu sāta sajūtu, neļauj uzsūkties holesterīnam,
  • palēnina cukuru un tauku uzsūkšanos, tādējādi mazinot risku saslimt ar cukura diabētu,
  • vērtīgās taukskābes, E vitamīns un citas bioloģiski aktīvās vielas palīdz attīrīt cilvēka organismu, atjaunojot bojātās gļotādas,
  • pazemina cukura līmeni,
  • nostiprina imūnsistēmu.

 

 

SMILTSĒRKŠĶI

Unikāls dabas produkts, kurā lielā koncentrācijā ir gan taukos, gan ūdenī šķīstošie vitamīni. Spēcīgs dabīgais antioksidants, kas bagātīgi satur karotinoīdus, sterolus, tokoferolus, nepiesātinātās taukskābes, polifenolu savienojumus un minerālvielas.

 

Pozitīvās īpašības:

  • pateicoties sastāvā esošajam E vitamīnam, tas atjauno enerģiju un noņem nogurumu,
  • palīdz sirds un asinsvadu, kuņģa aizkuņģa dziedzera, aknu, nieru, locītavu, ādas endokrīno dziedzeru darbības traucējumu mazināšanai,
  • pazemina holesterīna līmeni,
  • palīdzēs aizkavēt aterosklerozes un līdz ar to sirds un asinsvadu slimību veidošanos un attīstību.
MILZU_produkti-7-medus

MILZU!  RUDZU PĀRSLAS AR MEDU

 

Sastāvs:
milti (rudzu milti 66%, auzu milti 17%), cukura sīrups, cukurs, medus 1%, jūras sāls.
Glabāt sausā, vēsā vietā.

 

  • pārslas no rudzu un auzu miltiem, kas organismu bagātīgi nodrošina ar šķiedrvielām
  • pievienots medus, kurš iegūts Latvijā, Gaujas nacionālā parka teritorijā
  • tikai dabīgas izejvielas – nesatur  E vielas, krāsvielas un ģenētiski modificētus organismus
  • bagātīgi nodrošina organismu ar šķiedrvielām
  • satur dabīgus B grupas vitamīnus. B grupas vitamīniem ir būtiska nozīme vielmaiņas procesos, un tie  stabilizē nervu sistēmas darbību
  • satur tādas minerālvielas kā dzelzi, fosforu, cinku, magniju un kāliju
  • netiek pievienotas taukvielas
  • veģetāriešiem draudzīgas pārslas
  • vislabāk garšos, glabātas sausā un vēsā vietā

 

 

RUDZI

Augstvērtīgi BIO rudzu milti – bagātīgs bioloģiski aktīvo vielu sastāvs, atšķirībā no citiem graudaugiem satur ievērojami vairāk šķiedrvielas un E vitamīnus.

 

Pozitīvās rudzu īpašības:

  • rada sāta sajūtu, pateicoties nešķīstošajām šķiedrvielām
  • palīdz ātrāk vadīt barību cauri gremošanas traktam
  • samazina žults skābju izdalīšanos
  • palīdz izvadīt no organisma toksīnus, tādējādi samazina resnās zarnas vēža risku
  • samazina otrā tipa diabēta risku, jo rudzos ir ļoti augsts magnija un mangāna saturs
  • samazina holesterīna līmeni, mazina sirds un asinsvadu slimību saslimšanas risku, jo tiem ir zems glikemiskais indekss (GI)

 

 

AUZAS

Augstvērtīgi rupjie milti, bagāti ar šķiedrvielām (t.sk., viegli šķīstošo β-glikānu), to tauku sastāvā lielāko īpatsvaru veido nepiesātinātās taukskābes.

 

Pozitīvās īpašības:

  • auzās esošās šķiedrvielas labvēlīgi ietekmē gremošanas procesu, nodrošina ilgstošu sāta sajūtu, neļauj uzsūkties holesterīnam,
  • palēnina cukuru un tauku uzsūkšanos, tādējādi mazinot risku saslimt ar cukura diabētu,
  • vērtīgās taukskābes, E vitamīns un citas bioloģiski aktīvās vielas palīdz attīrīt cilvēka organismu, atjaunojot bojātās gļotādas,
  • pazemina cukura līmeni,
  • nostiprina imūnsistēmu.

 

 

MEDUS

Dabiska saldviela, kas bagāta dažādām cilvēka organismam nepieciešamām vielām: makro un mikroelementiem, organiskajām skābēm un vitamīniem.