MILZU_recepte-1

Brokastu kārtojums

 

Lielisks sniegums! MILZU! saimnieces Evijas Ences kompozīcija, testējot jaunas pārslu garšas. Par lielisku garšu un estētiku!

MILZU_recepte-2

Veselīgās uzkodas

 

Vienkārši, bet visa pietiek! #MILZU!bauda un #MILZU!veiklums

MILZU_recepte-3

Salāti ar bietēm un kazas sieru

 

Sākam gatavoties nedēļas nogalei un iespējai pagatavot sev īpašu maltīti!

MILZU! rudzu pārslas lieliski iederas ne tikai brokastīs vai launagā ar pienu, bet ir kā rozīnīte citos ēdienos, piemēram, salātos.
Lapu salāti, mocarella, bietes, sēklu maisījums, bazilika lapiņas un ‪#‎MILZU!rudzupārslas‬! Lieliska kombinācija!

Iesaka MILZU!

MILZU_recepte-4

Jogurta kūka ar augļiem

 

Sastāvdaļas:

Pamatnei
200g @MILZU smiltsērkšķu pārslas
Sauja dateļu bez kauliņiem (apmēram 6gb)
2 ēdamkarotes kokosriekstu eļļas

Virskārtai
800 ml jogurta pēc izvēles
20g želatīna
Dažādi augļi un ogas dekorēšanai.

Pagatavošana:

1. Visas pamatnes sastāvdaļas sablendē viendabīgā, mazliet ķepīgā masā. Lai to būtu vieglāk izdarīt, kokosriekstu eļļu vispirms var izkausēt.
2. Kad tas izdarīts, ņem kūkas formu (22 cm diametrā) un ieklāj tajā cepamo papīru. Sasmalcināto pārslu masu klāj formā, pilnībā nosedzot formas pamatni.
3. Želatīnu aplej ar 30 ml auksta ūdens un 10 min ļauj tam uzbriest.
4. Uzbriedināto želatīnu izkausē karsta ūdens peldē un iemaisa jogurta masā. Ja izmanto jogurtu bez piedevām, var pievienot 3-4 ēdamkarotes kāda saldinātāja – piemēram, cukuru vai medu.
5. Sagatavoto jogurta masu lej pāri pārslu pamatnei un uz pāris stundām novieto ledusskapī vai saldētavā un ļauj sastingt.
6. Gatavu kūku dekorē ar augļiem un ogām.
Lai labi garšo!